Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

54events stelt Vakbeurs Energie uit naar 2021

Beursorganisator 54events heeft vanwege de gevolgen van de aanhoudende onzekerheid rondom het coronavirus haar vakbeurzen Vakbeurs Energie, Zero Emission | Ecomobiel, PREFAB, Industrial Heat & Power, RENOVATIE en MONUMENT uitgesteld naar 2021. De volgende editie van Vakbeurs Energie vindt daarmee plaats van 12 t/m 14 oktober 2021.

Lees meer...

De warmtepompradiator, nu ook verticaal (Advertorial)

De Ulow-E2 V is een verticale radiator die op ultra lage temperatuur kan verwarmen. Hierdoor kan hij ook op een warmtepomp worden aangesloten.

Lees meer...

LAVA® ARCUS unieke ronde infraroodverwarming (Advertorial)

ETHERMA Benelux BV presenteert op de energie vakbeurs dit jaar haar welbekende  infraroodverwarmingsproducten. De LAVA® ARCUS is een unieke ronde infraroodverwarming voor aan het plafond en/of wand.

Lees meer...

Bouwsysteem onder Energie Prestatie Garantie

House Energy Optimum (HEO) is een nieuwbouwsysteem voor ontwikkelaars, aannemers en woningbouwcorporaties om BENG, energieneutraal en NOM te bereiken.

Lees meer...

Nieuwe norm in vloerverwarming en koeling

Diepe convectorputten zijn ouderwets, maar de vraag naar vloerverwarming is nog steeds groot. Jaga upgrade daarom haar Mini Canal met DBH-systeem.

Lees meer...

Nieuw VRF-systeem vraagt minder koudemiddel

Bij de nieuwe Y-serie van het City Multi HVRF-systeem van Mitsubishi Electric wordt koudemiddel alleen toegepast tussen buiten-unit en BC-controller.

Lees meer...

Dakdoorvoer voor zonnepanelendak

Door de energietransitie zien we steeds vaker daken die bijna volledig bestaan uit zonnepanelen. Maar hoe pas je hier dakdoorvoeren toe?  

Lees meer...

Circulariteit uitdaging voor installatiebranche

In de huidige energietransitie spelen installaties een belangrijke rol. Welke invloed hebben deze installaties op de milieuprestatie en circulariteit?

Lees meer...

Beursbezoekers onderstrepen belang vakbeurzen

In het kader van de Nationale Energie Week, die plaatsvindt in de tweede week van oktober, onderzocht beursorganisator 54events de stemming onder potentiële beursbezoekers. Maar liefst 1.627 respondenten gaven hun mening. Daarvan gaf 82% aan in oktober graag voor een bezoek naar de Brabanthallen te komen, als dit van overheidswege is toegestaan.

Lees meer...

54events lanceert congres OFFSITE International

54events, organisator van onder meer Vakbeurs Energie en de bouw- en vastgoedgerelateerde vakbeurzen PREFAB en RENOVATIE, organiseert komend najaar in Den Bosch de eerste editie van OFFSITE International, een nieuw internationaal congres in het kader van industrieel en modulair bouwen en renoveren.

Lees meer...