Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Meer doen met minder energie

Danfoss kijkt enorm uit naar Vakbeurs Energie, in oktober van dit jaar. Vandaar een voorproefje van wat u op onze stand mag verwachten.

Lees meer...

Hotel uit 1891 in transitie: Van aardgas naar all-electric

Warmtepomp en warmtepompboiler zorgen voor warmte en warm tapwater in groen verhuurconcept. Hierbij staat duurzaamheid centraal en wordt er overgestapt van verwarmen met aardgas naar all-electric. (advertorial)

Lees meer...

Column Coen van de Sande - "Koel- en klimaatbranche pionier in duurzamere wereld"

"Nederland heeft afspraken gemaakt om de verdere klimaatverandering door de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. Dit betekent concreet dat we in 2030 voor 49% minder CO2-uitstoot moeten zorgen ten opzichte van 1990. In 2050 moet dit zelfs met 95% verminderd zijn."

Lees meer...

Column Margreet van Gastel - "Duurzaam ondernemen: waar moet ik beginnen?"

Iedere dag staan de media bol over klimaatverandering, duurzaam ondernemen, de mogelijkheden en soms ook de onmogelijkheden. Maar wat betekent het voor mij als ondernemer of adviseur?

Lees meer...

Standaard voor woningisolatie

De standaard voor woningisolatie geeft aan wanneer een woning genoeg is geïsoleerd om aardgasvrij te kunnen worden.

Lees meer...

Groene waterstoffabrieken in North Sea Port

Dankzij twee 25 megawatt waterstofelektrolyse installaties in North Sea Port zal binnen enkele jaren miljoenen kilo’s waterstof geproduceerd worden.

Lees meer...

Deurdikte naar 54 mm: klein verschil, groot resultaat

Bij gevelisolatie zijn goed isolerende deuren belangrijk. Door een 38 mm dikke deur te vervangen door een 54 mm deur stijgt de isolatiewaarde fors.

Lees meer...

Startup: Use All Energy ontwikkelt PVT paneel

René Siegerink begon eind 2010 met Use All Energy. In eerste instantie alleen met zonnepanelen, maar inmiddels heeft hij een PVT systeem ontwikkeld.

Lees meer...

Innovative Energy Solutions Award

Energietransitie kan altijd slimmer. Daarom is Vakbeurs Energie ook dit jaar weer op zoek naar de meest aansprekende innovatie.

Lees meer...

Dinsdag 12 oktober: Smart Energy Highlights

Nederland wil meer duurzame opwekking, maar tegelijkertijd de kwaliteit en betaalbaarheid van haar infrastructuur behouden. Een mooie uitdaging die om innovatieve oplossingen vraagt.

Lees meer...