Bel ons voor info 0294 - 74 50 70

Nieuws

Webinar Zonne-energie en netproblematiek en verdiepingssessies voor decentrale overheden

Expertise partner RVO organiseert zelf de komende weken óók weer de nodige kennissessies. Niet te missen voor hen die het aangaat!

Lees meer...

Vento, de ultra-lagetemperatuurradiator met koelfunctie

Een Vento ultra-lagetemperatuurradiator verwarmt uw woning met de laagste watertemperaturen, dus zuiniger, zonder dat u aan warmtecomfort moet inboeten.

Lees meer...

Heeft u als mkb-ondernemer weinig tijd om te verduurzamen?

Wilt u als ondernemer in het midden- en kleinbedrijf uw bedrijf verduurzamen en heeft u daarbij hulp nodig? Vanaf 1 oktober 2021 is er een subsidieregeling: Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM).

Lees meer...

DSG steekt de zon in het net!

Duurzame energie is vandaag de dag niet meer weg te denken uit onze leefwereld. Als installateur van middenspanningsinstallaties zorgen wij ervoor dat de grote hoeveelheden geproduceerde groene stoom veilig op het openbare net geïnjecteerd kunnen worden.

Lees meer...

Arcadis: ‘6 Biljoen euro nodig voor energietransitie’

Om de opwarming van de aarde binnen de 1,5 graad te houden, is wereldwijd onder andere een investering nodig van zeker 6 biljoen euro in hernieuwbare energie, becijferde advies- en ingenieursbureau Arcadis.

Lees meer...

Energy Storage Day: Energietransitie kan niet zonder opslag

Tijdens de Energy Storage Day 2021 onderzoeken we hoe het ervoor staat met de business case van verschillende energieopslag-technologieën.

Lees meer...

‘Hybride warmtepompen maken klimaatdoelen haalbaar’

Een rapport van de Nederlandse Verwarmingsindustrie toont aan dat de klimaatdoelen in 2030 zonder problemen gehaald kunnen worden.

Lees meer...

Zonnepanelen op een Rijksmonument Hermitage

Museum de Hermitage Amsterdam huist in een bijna 350 jaar oud rijksmonument. Met gebruik van de SDE+ plaatste het museum 316 zonnepanelen op het dak.

Lees meer...

Speciale corporatie- en gemeentedagen

Tijdens Vakbeurs Energie zijn er speciale dagen voor corporaties en gemeenten. Hoe worden die voor 2050 energieneutraal en wat kunnen ze van hun peers leren?

Lees meer...

Meer zonnepanelen na publicatie IPCC-rapport

Sinds het laatste IPCC-rapport zijn er in Nederland meer zonne-energieprojecten gefinancierd, stelt financieringsplatform ZonnepanelenDelen.

Lees meer...